Следвайте Гласове в ТелеграмРуските войски унищожиха 16 танка Леопард, което е

...
Следвайте Гласове в ТелеграмРуските войски унищожиха 16 танка Леопард, което е
Коментари Харесай

Шойгу: Унищожихме почти всички танкове Леопард, доставени на Украйна от Полша и Португалия

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Руските войски унищожиха 16 танка „ Леопард ”, което е съвсем 100% от транспортните средства от този вид, доставени от Полша и Португалия на въоръжените сили на Украйна. Това сподели съветският министър на защитата Сергей Шойгу, оповестяват съветски медии.

„ Само в южно-донецкото, запорожското и донецкото направление, където украинските формирования подхващат несполучливи офанзиви, групировките на съветските въоръжени сили са унищожили 15 самолета, 3 хеликоптера, 920 бронирани машини, в това число 16 танка „ Леопард “. Това е съвсем 100% от танковете на този вид е доставен от Полша и Португалия “, добави Шойгу по време на конферентна връзка с управлението на съветските въоръжени сили.

„ Нашите въоръжени сили не престават да нанасят ефикасни огневи провали на съперника, което доста понижава неговия нападателен капацитет.  Общо от 4 юни украинските войски са изгубили към 2,5 хиляди единици разнообразни оръжия във всички направления “, съобщи Шойгу.

Украинските сили употребяват танкове „ Леопард ” в контранастъпление, почнало на 4 юни. Министерството на защитата на Руската федерация неведнъж е заявявало унищожаването на танкове от този вид.

Инфо: " Труд "

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР